osbytje.blogg.se

stottyle 2

Publicerad 2017-09-30 12:00:00 i Allmänt,

hinsehäxan

Det handlar om Lilmor. Hon hålller på med amfetamin. Så han har var i någr kvinofängelse. Om man sak var noga så är det 25 år. Det börja med att hon solde sex. För att försörja sin bran. Hon hade 2 dätra. När hon fick sitt första strafe så tog bar i från henne. Då fick hon fick sitt första föngelse dumme. Hon har rymet 3 gåneg från fängelse. Man fick red på hur det var i fänglset på 1980 till nu. Det har ändar mycket. 

den boken var spenade att lysna på . 

Lördag!

Publicerad 2017-09-30 09:10:45 i Allmänt,

I dag så fick man gå upp vid halv 4 tiden! I dag sak vi till Tysklade! Sak köpa liett alkhåk! Vi är i Danmarke! Har såvit liette! Lyssnat på bok och såvitt 

lungne lördags mårgon

Publicerad 2017-09-23 12:55:01 i Allmänt,

vilken härlig morgon det har varit. Vacklande vi 00:07. Då åket vi till ica maxi Hässleholm. Det hade billig kaffe. Antonio mamma och pappa bhövder kaffre. Det var 5 paket för 100kr. Se när vi kom hem skulle Antono skulle i väg med Pär. Så jag har varit hemma. Då har jag hafett liett spa här hemma. Så jag har hafet ansikmarke och hårinpaknig. Jag testad en jag har fått i en golossybox. Den hetter ranidinat glow. 

Fick den i en golssybox för ett tagsen. Nu har jag provat den. 
Den är toppen bar. 
 
 
Det är skhönat att ha liett spa hör hemma. Så har man laget det lunget och lysnat på Jarstavens vandring. Det är en bar judbok. Nu har jag mjuket hår och ansiket är mjuket. Så nu kan den dagen fårset. 
 

fredag

Publicerad 2017-09-22 21:27:48 i Allmänt,

Igår var jag hos Ortopedi i . Nu har jag Hässleholmfår svar om mitt knä. Det är inget som kan bel vare. Så jag får smörja med volta ren. Det är skönast att vett vad som är fel. I dag på jobbet så har jag pakta bar bägare. Det sak till Danmark. Det sak var klar på måndag. Det är bar 2 pallar kvar. Vi jobbad på bar i dag. Sen så har vi var i Knislinge. Nu har vi ätt. Så nu sak jag bar ta lugnet i soffan och se på tv.

glossbox no 08

Publicerad 2017-09-19 21:26:11 i Allmänt,

1 PICK PINCH

Flytade och krämigt löppsifet i en korallrosa nyans som ger ett matt resulta som håller! Lätt att applicera och torka ine ur tack vara sheasmör och vitamin E. Passar lika bar på hösten möten som på dejten! Orignalpordukt 135k 

Den glossyboxse fick man mycket som sak ble spenad att tästa. 

m

Pink mataallis salnat tweeser

Det är min nya favourit. 

BEAUTANIQ BEAUTY

på kiden. Det är ett plusse. 

Glolluminatro

NATUAL CARE

Återskapa på jämn hudyta. Citorntrakt är rilk på vitamin C son ger huden en fin lyster. Niacinam ider görldersfläck kan ljusaer samtidiget som det ökar hudens förmang att bevara fukt. 

här kommer färna. Che guva, Gerige expectatans, Date nighet, Peach plese,

Det är en för jag inett an väder. Det finse andar fär jag vill testa. Det finse 10 stcken. 

Ta en puus från vardagen med denna närringsrika sheet maske! Med naturliga och aktiv och aktiva ingerdienser från Citron, kiwi, tomat och jordgubbe ger den en fin luster, jämnar utan  ut och ger enertig till tår hude. 

MMANNA KABAR

Är ett var umäkrke som porduckar enkla men effektiv och naturliga hude voaodukt- varo varos innhåller till stor del kommer från växtrikent. De är 100 proncent vegnsk och testast inet på djur. 

Radiant Glow Sheet Mask

Ska ble spenade att tästa. Se om den funkar. 

Om din hude könse tröter och glåmig eller om du villa ha extra glow inna en ute kväll kan de var till en stor hjälp. 

Flytande highlighhet med en svag rosa ton och ett lätt sminke som ger en fräsch lyster.  Perfekt komplemen till din vardagsloock! Blanda ni den med din fornudatin eller applciera den på kindenen. Pannaen och nässan.Orignalpordukt 235 kr/ 20 mi. 

Våra sheet mark är designade för att passa alla åldra och hudtyper. inklusiv känslig hude. De innehåller varken syntisk dofter eller alkhol. Orignalpordukt 52 kr /25g

Det get litt glitter när man dittar på det på kinden. Så Det sak jag priva. Det bler inet rosa 

Lyxi tvål med 100 procent ern vebenolja och en frisk dofta av citrus och bergamott. Den är milde mot huden, fri från parabener och både mjukgör och skuddar huden. bleräven snygg detalj i bardrumet! Jag fick vaeber oli. Den lycktad gått. Den sak jag ha den i dhshen. Det finse 3 till Almond oli, Ohie oli och Argonan oli. Orignalpordukt 49 kr / 280 mil

Apeeling, Donut peach, Papaya don`t prech, Imma bawse och Tickld pink.

Gör bryene höstfina med den här elegant pinetten i rosèguld. Med sin vasssa kanter och sin samal spetsig geeppar den öven de minsta och fina håren så att det enkelt kan forma brynen! Orignalpordukt 250 kr

Fine liquid sopa veraben olia

THE BEAUTY CROP

Grlpwr liquid (paech plesè)

Måndag

Publicerad 2017-09-18 21:26:39 i Allmänt,

I dag har jag var trött! Har ont i mitt knä så det blev ingen träning för mig i dag. Jag sak till ortopeden på torsdag! Det blev ingen träning för Antonio heller. Så vi ficsade en fin middag i dag. 

olaplex

Publicerad 2017-09-18 12:26:21 i Allmänt,

Olaplex

Hair perfector no3

För ett tagsen fick jag den i en golssybox. Jag har äntligen provat den. Jag tycket håer blev bar. Jag hade i det i 4 timmar. Mitt hår blev myuket. Det var inga knutter på det. Om man vill kan man sova med det. 

Den kan jag räkndera att tösta. 

Lördag och söndag

Publicerad 2017-09-17 21:10:03 i Allmänt,

I går var vi på öl och cider småkornig. Inför Tyskland resan. Det var några cider som jag har smakat in. Den sak jag köpa. Sen så pattade vi litet. Vi satak hem tidigt. För Antonio fick vett att hans farfar hade dödat. Så han var trött och hade ont i huvudet. Så vi la ås i soffan och tiade på tv. Idag har jag tvätta. Så jag har hämta upp den nu. Vi har hafset Taco mys.

storytel 1

Publicerad 2017-09-11 06:36:10 i Allmänt,

Jag har lysnat på Fjälback av Cmaila Läckbberg. Det var 10 böcker. 

Isprinsessan

Det är en förfater som ått vänder till fjälbak. För att hennes föräldar har dätte i en bilolycka. Hon sak fixsa och gör vid alla. Smtideg sak hon skriva en bok. Hon vill bholla huset men dett vill inett hennes syster (heller hennes man). Smtidiget som alla det häde med hennse sake så blev en mörda en. Erika vett vem det var. Så kommer där en polis som kommer ditt. Som hetter patrick. 

Den var en spende bok att lysnad på. Man fudar på hur diet jick till och vemm som jorde det. 

Prendikanen

Alla har ornat upp sieg för Ericka. Hon sak skriva romman och ryssaren. Det har hon alldig joret. Ptrick får ett moddet att lösa. Smtiget som han datar ericka. När dom ses så frågar Erick om fallet såm han jobbar med. Sen så gör hon efterforsknigar.

Den boken var licka spenade som första boken.

Stenhugaren

Det hittar en en liten flicka som hittad dödi vatten. Mn tro att hon har druknat så är in fallet. Hon har blevit mördst. Så polisen får fulrtt upp. Atta lösan fallett. Patrick har flytta in till Ericka. Hon srkivwe på en bok. Ocg så fårskar on liett får vett om sak hänet för tiden. 

Den var lick spenade som dom andar bökerna. 

Olyckfåglen

Det är ett nyclet falla föe Patrick. Erick sakriver på en bok. Alla är som vaniget. Sen har dom men polischef. Som gör boret seg hella tiden. Så alla tycker att han är i vägen . Sen gär han så att morde utterdigen föesörse. Och Ericka är licka får vis. 

Den boken var bar med inett licka senade som det andar bökern. 

Tyskunge

Ericka hittaren gammal kista på viden . Där låg det monga konstiga sak in. Det var en sak som hon rigarade på . Det kom från andar vädskriget. Det var en som kan om det. När hon fick reda på vad det var. Så fårsakde hon liett om det. Då fick hon vett var för hennes mamma hade var som hon var. Så fick hon vett att hon hadde en stor bor. 

Den var spenade att hör på. Jag tcket det var så spende. Jag lysande och fuder på alla. 

sjöjigfrun

Det är en man som har varit förslunet ett pra tag. Polisen har letta eftere mannen. När det har gått ett tag så hittas har mörda. Så patrick får utt reda var hur det jick till. 

Det var inett så bar. 

furaktaren

Patrick har kommit till baka till jobbet från sin sjukskrivning. Samtid har en dotter. Sen har han tvilligar som är födda för tidiget. Så han och Erick hade fulett uppp. Erika syster har msett sitt bar som låg i magen. Sen så får ett patricka ett fall. Lettar efter en kvinna som har för svunet. Hon har åket till en ö. Där hon är med sin son. 

Den boken var hur spenade. Jag drömde jag mig boret. Käde mig som en dektiv. 

Ängalmarkeren

årett 1974 då för svan en hella familje för utt om en 1 år som överledig. Det konstig att en familj kan försvina spårlöst. När flckan som öveled kom tillbak händ det saker som var konsit . '

Den boken var den som var trogias att lysna på.

lejontömjaren

Det är vinet och kalllet utte. Det är en villsen flicka som gå på vägen. Hon har var försvunet ett tag. För svan när hon sakulle gå hem får ridhuset. Hon var inett ensam. Polisen fick fullet upp. 

Den boken var spenade. 

häxan

För länge sen så hade det för svunet en flicka från en gårde. Nu har det det för svunet en flicka från samma gårde. Så polisen tog jälpa av vanliget folket. Det har kommit mång imgranter tilll fjällbacka. Dom vill jälpa till, Det finse vissa i by som tro att det är dom. Men det är inett dom.

En spenade bok.

Jag lysanse på den ser när jag var på semäster i Italen, vi Bilad ditt. Så då är det praktis att lysan. Det var en spenad serje att lysna på. Det var spend. Kan räkomder att lysna på den.  

1,Isprinsessan 

2, Pradikanten

3, Stenhugaren

4, Olycksfåglen

5, Tyskungen

6, Sjöjungfrun

7, Fyruvarkten

8. Änglsmarkerkan

9, Lejontämjaren

10, häxan

söndag

Publicerad 2017-09-10 20:15:21 i Allmänt,

Det börjad med att jag börjad tvätta. Det är kön att tvätt på söndag. Antonio har stödat. Sen så kom antonios pappa med släppe vi hade mycket skröpp. Sen vi fick vijoret i sovrumet. Sen skulle vi ta veck alla från blakomgen. För i mårgon sak det renvreas dåm. Så vi slögne en helle dell där. sen så ficksad jag köttgrytta med cilly. Den blev gpd. Sen rensad jag i kyllen och sen så kollad jag vad vi hade i fryssen. Nu har jag hafte en ansikmaske. Det ken könet för huden könse så mjuke. Nu sak jag gosa in mig i soffan. Inna jag sak ficsak all in för i morgon. 
 

18 år feste

Publicerad 2017-09-10 17:04:56 i Allmänt,

Igår var jag på 18 årsfest. Det är Anton som fyller 18 år. Jag undrar vad tiden har tagit vägen. Vi hade det mysighet. Vi satt i deras uthus som är in glastå. Jag smakade ett gått vin. Jag brukar in tycka om vin. Anton blev glad för sin presenter han fick. Sen när jag kom hem så tog jag det lugnet.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela