osbytje.blogg.se

Glosybox no 7

Publicerad 2018-08-11 11:30:00 i Allmänt,

Glosybox no 7
 
 
 
Den månades box är fin
 
1:SENHOR DO BONFIM
Sea Water Hater SApary
Ge hår en beehäkas oavsett var var du bifenner dig! Förutom att trolla framfina vågor ocg en lätt textur vsrkar sen Water Hair vågor ocg ger håret en ljuvlig en ljuvlig dofet av mysk. 
Får ett härligt avslappant strandrufs med denna sa Havsspre. Förpacknig en är perfekt för att ta med på semestern och ger dig ett nochalant direkt. Den kan användas i både vått och torrt hår,för mer tevfur. Sprayen är betydliget smäller mothåret än äkta sattvatten och ger både vård och styling det doften av mysk är smått omot ståndlig.
 
 
185 kr/ 50 ml
 
 
2: KUESHI
Fåcial Makr Up Remover
Skonsam remover som även fungerar för att ta bort vattenfast smink. Den klara vätskan innehåller effektivt rengörande olja och den blå är mit och återfuktande.Fukta lite bemull, håller kvvar och svep darefer bort alla orenheter.
Den här dubbelvertvå-fas-removern är du behöver i somar för att få ett rent och frächet ansikte, utan somar för att få ett rent och frächet ansikte, utan arr efterlämna en fel hinna. Den klara falsen beståratt efterlämna en fel hinna. Den klarzfasen besttar av riko oljor som lätt tor bort del mest envisa vattenfaset sminket, Den bla fasen består av mild lotion som vårda huden och ger en uppfriska känslan. Eftersomulssn är så skonsam fungerar den perfekt för att ta boret ögonmakrup. Omskakas föer använding
 
152 kr/ 100ml
 
3: BRILLIANT SMKE
Whitening Boots Tosst Toothpsete
Intensivtaderäm som ger en fräch boost till tänderan och effektiv lössen upp ytliga missföärnimgar.Innehåller kaliumnitat som motvverka som motverkar känsilgnet och motverkar känslig och ilningar samt fluors som skyddar mot karies. Avända 2 gg/ dag i minset två veckor. 
Den är en intensivtandkräm som användas två veckor åt gången och som ger en fiktigt fräsch boost till tänderna. Den innehåller kalimmntar som motverkr känslinge och ilningar somt som skyddar mot karies om du vill ge dina tänder en tanbrutin som ger ditt leende det där lilla extra rekommendara vidig att testa Brlint smile Whitning orl carle, som Whitning Boost Toothpaste är en del av. 
'
59kr/ 30 g
 
4: 3INA
Theshdoow pant 703
Ge dina ögon en teerndig taveh av blått! Den flytande ögonskuggan från 3ina har en inten siv färg som håller hella dagen, med en vattenresisens formula. Applicera med pensel för exakt resultat, som eyeliner elle på hella ögonlocken 
 
 
 
 105 kr/ 12 ml
 
5: OLIVA
Svgar Scrud
Peelande och rengörande kroppsskrubb med lyxigt råsocker och olivolja. Massera in på fiuktand hude och skölj av med ljummer vatten. Den tar boret dödda hudceller samtidigt som den gör huden mjuker med förnyad lyster 
Börja din samrig sparitual med olja sugar serud. En rengörande och peelande kroppssskrubb som innehåller lyxigt råsocker och ekologisktolivaolja. 
109 kr/ 120 ml
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela