osbytje.blogg.se

box

Publicerad 2018-08-15 12:00:00 i Allmänt,

 
En ny box jag har tästa
 
Nöt_crème jordnöt
Tre goda chokladparliner fyllad med ljuvligt Nöt-crème jord nöt
Rek.pris 2kr
 
Toppits mufformer
Muffinsformar som snabbt gör din bakning till em sudè snygg tulpanformad design med ret olicka förger i samma förpackning. Kan använasuttan en nuffinsplåt, står stadigt och hålla formen.
Rek.pris 29 kr
 
Perspirex orignal roll-on
Kilnskt bevist långvarigt skydd mot svettningar och dålig luket. En applicera på kvällen på torrhet i 3-5 dagar. Applicera på kvällen på torr hud och tvääas av på morgon. Parfymfri och unisx. 
Rek.pris 119 kr
Serum masqt
Ansiktsmasken för alla behov. Vill du ladda upp inför helgen? Haft tuffa dagar och behöver gå ner i vara? Eller längtar du bara efeter liet egentid? Läggen en sheet mask fullanddadmed aktiv serum, över  ansiktet och njut läng av effekten. Jag gar tästa den den är bra. 
 
Rek.pris 39kr
Sprite zero
Nyhet på sperit! Gurka är en tredig samak som vi vill erbjuda våra konsumenter. Så vi lansara en ny spriet där smak av gurka. Denna nyhet är även helt sockerfri. Jag har smakat den. Den var inett god. 
Rek.pris 14.90
 
Yes palainum
Bäset i test enliget testfakta för andra gången i rad. Experimenterai köketi vstskopen pm at yes hjälåer dig med de allar tuffaste diskumanigarna, Spara båda tid och vatten genom att sluta fördiska.
Rek.pris 25 kr
 
Friggs Linsakor
Fiberrika, naturliga glutenfria linskakor på linser och majs. Perfekt och nyttiga mellanmål ellet snack! Med ett hägt proteiniehåll , 14% passar de också bra före eller efter träningen. 
Rek.pris 22.90
 
Freeno cactus
En kolsyrod och sockerfri läsk som innehåller vitrmine och antioxodanter. Finns tre härlige friska smaker! Den jag fick var gått. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela