osbytje.blogg.se

Glossy boxs no 3

Publicerad 2018-04-16 12:00:00 i Allmänt,

 
 1: FLGS OCH ROUGE
Soft Focus, Pore perfect. HD + mATTE VEIL
Ge dig ny en sammetselt nästslen saglik finsh med denna smarla dubbelverkade pordukten. Den funkar som ett mattande serum som döljer ojämnheter i hyn samt motverkar uppkomstrn av blämmor och orenheter i hyn. Som alla från i månaens box hjälpet itlla att döljaomämnhetern ocg varkar samtidigt för att mimsak framtida ut borott. Applicerar en täckande conceler med hjälp av en borset eller makrupsvap, en bart på finnar ocg andra ojämnheter du vill dölja. Avsluta med att applickera en lätt foundaton över hella ansiket.  
 
 
Orignalprodukt: 358 kr/30 ml
 
 
2: INUWET
Eyenshsdow Brush Uniorn
Inuwet står in Unicorns We Trust-och visst gör videt! Den här mjuka,rundade borsten är perfek för att sakap en spänade ögonmakeuå. Fatt en höringsshornrt för att skugga och skuga ut. 
 
Orignalprodukt: 70kr/ st
 
 
 
3:AMILA
Per up Dry shamapoo
Glöm dåliga hårdagar med torrschapoo från Amila. Naturliga risstärkels fräsc har upp håret och absorbera överskottsolja, nästan som magi! Det närlingiksrisk superbäretet hjälrer till att gör håret mjukt och hanter bort 
 
Orignalprodukt: 229kr/ 232 ml. 
Man fick 43, 9 ml
 
4:MEDUSA`S MAKE.UP
metal AF Lip glosse (bad Medicine)
Sparkel like aunicorm! Din löppar får en metalisk lyster med deatta lip gioss. Formulan ger ett täcknade resultat och är ectra hållbar, så du kan ståla hela dagagen. Alla produkter från Medusa`s Make-up ochcruetty-frec
 
Orignalprodukt: 90 kr/st
 
 
PALMOLIVE
Aromo Sensations (jast Fabulous)
Aroma senastons nya duchele ger en härlig upp lev. Du kommer att kaknna dig ( just fabulous!) Den oljenan de formulan är beriksd med vården avokadoolja för en samslen hude och väldoftader irisblomma. 
 
Sensationella ingendiensen
 
avokadoolja
Den näringavavoklasolja inhåler bland anat vitaminer A, D och E som stimulera nubilning en av celler i hafen. Essentiella fettsyror går in huden mjuk och samt motverkar torrhet. 
 
 
Irisblomma
Iris betuder regnbåge pågerskak, vilken säger något om irisblommornas nång förgen och varinter. Iris har en ljuvligt pudring doftat och en långe trodion som dorfsättare inom komstik och parfym.
 
Macadmiolja
oljan från macadamiamiqnötterna är rik på fetsyrorna omega-3 och omega-6 som lungnar irriterand hud och mot verkar huden åldran olja innehåller också antioxdanter som hjälpa till förny huden. 
 
 
Pion
 
Piomer ger en underbar doft som är oehört poppulär i blommig parft mer. Dess fruktig frisikhet ger en mångsiddig doft som passar lika bar att bäre dag som kvälle
 
 
 
 
 
Så fin var låndaen den månden. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela