osbytje.blogg.se

storytel 1

Publicerad 2017-09-11 06:36:10 i Allmänt,

Jag har lysnat på Fjälback av Cmaila Läckbberg. Det var 10 böcker. 

Isprinsessan

Det är en förfater som ått vänder till fjälbak. För att hennes föräldar har dätte i en bilolycka. Hon sak fixsa och gör vid alla. Smtideg sak hon skriva en bok. Hon vill bholla huset men dett vill inett hennes syster (heller hennes man). Smtidiget som alla det häde med hennse sake så blev en mörda en. Erika vett vem det var. Så kommer där en polis som kommer ditt. Som hetter patrick. 

Den var en spende bok att lysnad på. Man fudar på hur diet jick till och vemm som jorde det. 

Prendikanen

Alla har ornat upp sieg för Ericka. Hon sak skriva romman och ryssaren. Det har hon alldig joret. Ptrick får ett moddet att lösa. Smtiget som han datar ericka. När dom ses så frågar Erick om fallet såm han jobbar med. Sen så gör hon efterforsknigar.

Den boken var licka spenade som första boken.

Stenhugaren

Det hittar en en liten flicka som hittad dödi vatten. Mn tro att hon har druknat så är in fallet. Hon har blevit mördst. Så polisen får fulrtt upp. Atta lösan fallett. Patrick har flytta in till Ericka. Hon srkivwe på en bok. Ocg så fårskar on liett får vett om sak hänet för tiden. 

Den var lick spenade som dom andar bökerna. 

Olyckfåglen

Det är ett nyclet falla föe Patrick. Erick sakriver på en bok. Alla är som vaniget. Sen har dom men polischef. Som gör boret seg hella tiden. Så alla tycker att han är i vägen . Sen gär han så att morde utterdigen föesörse. Och Ericka är licka får vis. 

Den boken var bar med inett licka senade som det andar bökern. 

Tyskunge

Ericka hittaren gammal kista på viden . Där låg det monga konstiga sak in. Det var en sak som hon rigarade på . Det kom från andar vädskriget. Det var en som kan om det. När hon fick reda på vad det var. Så fårsakde hon liett om det. Då fick hon vett var för hennes mamma hade var som hon var. Så fick hon vett att hon hadde en stor bor. 

Den var spenade att hör på. Jag tcket det var så spende. Jag lysande och fuder på alla. 

sjöjigfrun

Det är en man som har varit förslunet ett pra tag. Polisen har letta eftere mannen. När det har gått ett tag så hittas har mörda. Så patrick får utt reda var hur det jick till. 

Det var inett så bar. 

furaktaren

Patrick har kommit till baka till jobbet från sin sjukskrivning. Samtid har en dotter. Sen har han tvilligar som är födda för tidiget. Så han och Erick hade fulett uppp. Erika syster har msett sitt bar som låg i magen. Sen så får ett patricka ett fall. Lettar efter en kvinna som har för svunet. Hon har åket till en ö. Där hon är med sin son. 

Den boken var hur spenade. Jag drömde jag mig boret. Käde mig som en dektiv. 

Ängalmarkeren

årett 1974 då för svan en hella familje för utt om en 1 år som överledig. Det konstig att en familj kan försvina spårlöst. När flckan som öveled kom tillbak händ det saker som var konsit . '

Den boken var den som var trogias att lysna på.

lejontömjaren

Det är vinet och kalllet utte. Det är en villsen flicka som gå på vägen. Hon har var försvunet ett tag. För svan när hon sakulle gå hem får ridhuset. Hon var inett ensam. Polisen fick fullet upp. 

Den boken var spenade. 

häxan

För länge sen så hade det för svunet en flicka från en gårde. Nu har det det för svunet en flicka från samma gårde. Så polisen tog jälpa av vanliget folket. Det har kommit mång imgranter tilll fjällbacka. Dom vill jälpa till, Det finse vissa i by som tro att det är dom. Men det är inett dom.

En spenade bok.

Jag lysanse på den ser när jag var på semäster i Italen, vi Bilad ditt. Så då är det praktis att lysan. Det var en spenad serje att lysna på. Det var spend. Kan räkomder att lysna på den.  

1,Isprinsessan 

2, Pradikanten

3, Stenhugaren

4, Olycksfåglen

5, Tyskungen

6, Sjöjungfrun

7, Fyruvarkten

8. Änglsmarkerkan

9, Lejontämjaren

10, häxan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela