osbytje.blogg.se

Glossybox no10

Publicerad 2017-11-03 14:23:09 i Allmänt,

PIXI BY PETRA
Brow tamer

Vi fortsätter att sätta ögonbrynen i foukst! Pixis hålbaraägonbryns färg,form fixerar och håller brrynen på platse! En transpanent ögonbryngel som du kan använda för att enkelt fixro din brynperfekt att ha i handväskan om brynen helt plötslig lever sitt eget liv. Orignalprodukt  135/ 4,5 ml

v
 
 
AFTERSPA
Magic Makeu Remover
Innovatin rengörgsduk som på ett skonskam sätt tar bort makrup och orenheter. Den mjukan passar pertek för kenslig hy. Tvätta den i maskinen före och anvädnigning. Som sen är den reda att använda igen! Glöm inet inte att packa väsakn med den den här samret sminkborttagaren. Blöt och den i varmtvatten. krama ur och dra den över hella ansikten sminket försvinner med bar ett svep! Orignalprodukt  95kr/st
 
 
 
Den sak jag ta med nästa gång jag sak i väg. 
 
NCIA
Clean up your Act
 

Vi gör att misstag iblande, spciellt när det kommer till manikyren. Den här penna med nagellkrremer hjälper dig att få en proffsig manikyr! Dutta försiktig mot oöskad lack ock torka av toppen av toppen efter anvädnig. Samart pry! Som sanbbot kommer till undsättningn omm manikuren råkat gå litte för snabbel eller snet! Orignalprodukt 128 kr/st.

 
 
Jag som tycet om att måla min naglar. Den sak jag tästa. 
 
 
THE HUMBLE CO
Hunbel Natural Toothposte
Svenska The Hubbel co har grudvision. Minimaal milöpåvarka och maximal socilla invarka.De lanerar nu en fluktandkräm med frånnch smak av mint. Till skillande från flera andra tandkrämer är den hetlt vegansk. 
 
 
 
VICHY
Minèral 89
Minèra 89 är en stärkanden är en starkade, återrfuktade booster med bland vicns minealisede thermalsk kvällten och hyllanronsyra. Eftrer rengörnig, innan serum /fruktkräm. Ett pperfekt komplement till din hudvårdsutin! Orignalprodukt  rek pris 289 kr/ 50 ml. Man fick 5 ml. 
 
 
Hur sak jag använda minèral 89
Roger nimarks rekommenderdation kring hur man sak använda minèral 89 är: rengöra först ansiktet och applicera sedan minèral 89. Det går bta att använda produukten i hella ansiketen, öven vid läpparna och ögonen. När du har lått den sjunka in i huden ett tag kan du applick ett erum och /eller ansikräm .Den sak ble sprnde att se om det funkat.
 
 
 
 
Den månde är det mucket spenade. 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela